Vi ved, at du er super kompetent|hamrende dygtig til det, du laver

Derfor er vi sikre på, at du sidder i en stilling, hvor der bliver sat stor pris på dig. Men du motiveres af udfordringer, indflydelse og ansvar – derfor er det her jobopslag interessant for dig!

BLIV SENIORPROJEKTLEDER

JOBBET

DU SKAL LEDE VORES STØRSTE PROJEKTER
Som seniorprojektleder i Midtconsult skal du lede virksomhedens største og mest komplekse projekter indenfor byggeri. Projekterne styrer du ved hjælp af vores egne projektstyringsværktøjer, som løbende videreudvikles af dig og dine kollegaer i projektlederafdelingen.
DU FÅR 13 SENIORPROJEKTLEDER-KOLLEGAER
Du er ansvarlig for at skabe vellykkede resultater på dine projekter, men vi tror på, at de bedste resultater bliver skabt gennem faglig sparring og erfaringsudveksling med dine 13 seniorprojektleder-kollegaer.
DU SKAL SIKRE DET GODE SAMARBEJDE
Du vil blive del af en projektafdeling, der værdsætter vidensdeling og tværfagligt samarbejde. Som seniorprojektleder er det dig, der kan håndtere de mange involverede parter og sikre det gode teamsamarbejde i de komplicerede projekter.
DU FÅR UNIKKE MULIGHEDER FOR INDFLYDELSE
Du referer til vores projektchef Martin Riiser, som lægger stor vægt på, at vi kommer længst, når vi investerer i innovation, personlig udvikling og uddannelse. Jobbet som seniorprojektleder i Midtconsult handler derfor i høj grad også om indflydelse og udvikling.
DU KAN SPARRE MED OVER 9000 ÅF-MEDARBEJDERE
Fordi Midtconsult nu er en del af ÅF, vil du få unikke muligheder for sparring og samarbejde med vores svenske kollegaer og for ledelse af projekter af international størrelse.

Er det dig og dit nye job, vi lige har beskrevet?

Så send os din ansøgning, så vi kan invitere dig til samtale og lære dig at kende. Send ansøgning

DU ER

IVRIG EFTER AT UDVIKLE OG SPARRE
Du sidder og hopper i stolen ved tanken om et job, hvor du kan forsætte med at lede store og komplekse projekter, men samtidig også får muligheden for at videreudvikle måden, vi tænker projektledelse på. Du vil være med til at udvikle og optimere processerne, og du trives i rollen som rådgiver og sparringspartner.
IKKE BANGE FOR AT STÅ MED ANSVARET
Du er aldrig bange for at stå med ansvaret, og du trives med at være den, der har overblikket og styrer slagets gang. Du motiveres af at se, at din indsats skaber resultater.
GOD TIL AT MOTIVERE OG ENGAGERE
Du tror på, at god projektledelse kræver, at man kan motivere, engagere og begejstre sit team. Og du arbejder bedst i et miljø, der er præget af godt humør og høj faglighed.

Som HR-chef i Midtconsult ser jeg det som min vigtigste opgave at finde det rette match mellem person og job, og jeg er sikker på, at det er det, der i sidste ende gør forskellen for begge parter. Så send os din ansøgning, så vi kan invitere dig til samtale og lære dig at kende – og du kan lære mere om os og jobbet.

Pia Hellmund Jensen, HR-Chef i Midtconsult
Send ansøgning
(Via Peak Rekruttering)